pornfree.vip  galerijen — Rianne Godijk
home
 

Illustratie

Dagelijks leven

Soms kriebelt het. En dan moet er getekend worden. Tijdens grote projecten waar ik nog niks van mag laten zien, of tussen twee projecten door. Dit is een kleine greep uit dagelijkse dingen die op papier verschijnen. Meer van dit soort tekeningen zijn op mijn Facebook pagina te vinden

Joytime, Keet

Afgelopen week heb ik project bij Joytime Vrijetijdsactiviteiten afgerond. Wie vliegt daar nou door de lucht? En wie hangt er op de kop in een boom?

Inmiddels zijn mijn illustraties geen vreemde verschijning meer bij Joytime. Kom ze ook een keer in het echt bewonderen! En als je er dan toch bent, dan kun je meteen een rondje komen klimmen. Of andere spannende dingen doen in het Outdoor Belevingspark. 🙂

Klimvereniging Borger

Sinds begin december is Klimvereniging Borger de troste eigenaar van hun eigen lesmateriaal. In samenwerking met Fleur Bominaar en Nico Elzinga is dit boekje tot stand gekomen. Het boekje is bedoeld om de jeugdleden van de vereniging de informeren en te motiveren. En dat gaat met deze leuke illustraties en vormgeving zeker lukken! 

Vizier

Publicatie in het tijdschrift Vizier. (Winter 2015, jaargang 45, nummer 4)

Tijdens mijn afstudeerproject heb ik bijzonder veel informatie gekregen van de Angst, Dwang en Fobie Stichting. Zo kwam ik erachter dat er wereldwijd 75.000 mensen lijden aan Koumponofobie, de angst voor knopen. Nu, anderhalf jaar later, is mijn werk over deze fobie gepubliceerd in de winteruitgave van het tijdschrift Vizier.

Plattegrond Joytime

Dit is de plattegrond van het Outdoor Belevingspark wat een onderdeel is van Joytime vrijetijdsactiviteiten (www.joytime.nl).

Om een goed beeld te krijgen van alle activiteiten die gedaan kunnen worden is een plattegrond natuurlijk een ‘must’.

 

Digitale illustratie gemaakt met Illustrator